voor 4 personen:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja7w63aj-zki_qE9ukRWRIjbIn42hyphenhyphenaoMdSH13IfFwzIpssXmWnPAJuiVHyUHelpqDcGYgq0ZuCvGyUaLk60joOVVZtV7HM2HH1JD6TKoidrJ_t4LGGh2TCoK4hD5BRVgt2_5DNoaZNiY/s200/IMG_2393.jpg)
- 1 ui
- 1,5 courgette
- een half bakje champignons
- 1 blik kikkererwten (400g)
- 1 kleine lepel komijn
- 1 kleine lepel kaneelpoeder
- 1 kleine lepel ras el hanout
- 1 kleine lepel korianderpoeder
- 0,5l water
- peper en zout
Stoof de fijngesneden ui samen met alle kruiden in een een pan. Snij de courgette in repen en stoof samen met de ui. Voeg 0,5l water toe en laat een kwartier koken. Snij ondertussen de tomaten in acht en de champignons in twee en voeg ze toe samen met de kikkererwten. Laat nog een kwartier zachtjes pruttelen.
Erbij? falaffelballetjes en couscous...
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten