Welkom op de blog van Les Quatre Filles! Op deze blog delen we onze recepten. Geen haute cuisine maar de dagelijkse keuken (en soms de zondagse).

Pagina's

zondag 26 december 2010

Kerstmenu Shanghai

In Shanghai kun je alles vinden, echt alles, je moet alleen weten waar en hoe te zoeken. De eendenborst die ik niet vond, wel alle andere delen van de eend, werd in dezelfde winkel 5u later wel gezien... Omdat het gezelschap waarvoor ik op Kerstdag kookte gemengd Chinees-Belgisch was probeerde ik mijn Belgische keuken een beetje aan te passen aan de Chinese/Shanghainese smaak. Wetende dat de Shanghainezen gek zijn op zoet, zag het menu er als volgt uit:

Coquilles met honing-sojasaus
Varkenshaasje met sinaasappelsaus, gebakkken aardappel en koude appelsienpartjes
Rijstpap met bruine suiker en ijs met frambozencoulis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten